Team

Er dag in dag uit voor zorgen dat gasten bij De Leest een bijzondere ervaring krijgen, vergt teamwork.

Samen moeten we een geoliede machine zijn. Dat kost focus, discipline en concentratie. Van alle medewerkers van ons team.

Alleen een écht team is goed op elkaar ingespeeld en heeft alle neuzen dezelfde kant op staan. Of je nu een onderdeel van een gerecht bereidt of een wijn uitzoekt voor erbij. We streven uiteindelijk allemaal naar hetzelfde: een fantastische (eet)ervaring voor onze gasten.

 Iedereen die bij ons werkt is daarom onderdeel van Team De Leest.

Kim Veldman & Jacob Jan Boerma

Kim Veldman

Kim Veldman komt uit een horecagezin. Haar vader was maître in een hotel en ook haar moeder werkte in het hotelwezen. Na haar middelbare school en vakopleiding – Kim deed de hotelschool – kwam ze als stagiaire terecht bij De Librije. Kim was toen nog maar 16 jaar oud.

Van haar 16de tot haar 23ste werkte Kim bij diverse sterrenrestaurants, waaronder De Librije***, De Nederlanden* en De Hoefslag*.

Lees meer

 

 

Jacob Jan Boerma

De weg naar het restaurant dat De Leest nu is, was er een van totale focus en overgave aan het vak, altijd nieuwsgierig zijn naar nieuwe uitdagingen, nooit stoppen met (bij)leren en slim anticiperen op alles wat er op je pad komt.

Nadat hij – zowel nationaal als internationaal op hoog niveau – bij diverse grote, internationaal bekende chefs had gewerkt, kwam het op het pad van Jacob Jan en Kim om een eigen zaak te openen. Samen waagden ze in 2002 de stap.

Lees meer

 

 

bij De Leest werken?

De keuken en het restaurant zijn als yin en yang. Een relaxte sfeer voor onze gasten die onze beleving willen meemaken, tegenover het hectische van de keuken, waar ons keukenteam ontzettend hard werkt om alle gerechten zo perfect mogelijk op het bord te presenteren.

Juist dat contrast in goede banen leiden, maakt ons vak zo uitdagend, zo ontzettend geweldig om te doen en zo spannend om vol te blijven houden. Vind jij dat ook? Meld je dan nu aan als nieuw lid van onze brigade.

 

De Leest zoekt…

Medewerker bediening


Parttime medewerker bediening

Maître Sommelier

Afwashulp

(De meest spannende carrières zijn in de spoelkeuken gestart… Grijp je kans!)

 

Om te solliciteren…

Stuur een mail met het onderwerp ‘sollicitatie’ met daarin vermeld:
Naam, telefoonnummer, e-mailadres, CV en uiteraard op welke functie je solliciteert.

Voor openingen binnen ons keukenteam kun je altijd informeren naar de mogelijkheden.