Hoofdgerechten
NOORDZEE TONG, CITROEN & PETERSELIE…
Tong bereid met citroen, kappertjes, croutons en merg, zacht gegaarde
peterselie mousseline, citroenpuree en een visjus met kruiden
NOORDZEE TARBOT, KROPSLA & CHORIZO…
Aan een zijde bereide tarbotfilet met vadouvan, knolselderij, lavasjus
en frisse kropsla met chorizo
MAÏS GEVOGELTE, WINTERTRUFFEL & LAPSANG SOUCHON …
Hollandse maïskip met wintertruffel, pastinaak en geroosterde ui met
geglaceerde koolrabi, jus met lapsang souchon en kardemom
FRANSE ANJOU DUIF, SCHORSENEER & PISTACHE…
Anjou duif met gebrande en gerookte schorseneren, pistache, rood
fruit en rode biet met jus van specerijen
HOLLANDSE REEGEIT, BRAAM & PAARSE WORTEL…
Hollandse reegeit met specerijen, braam, paarse wortel,
BBQ spitskool en krachtige eigen jus
Sommige van onze hoofdgerechten hebben een langere bereidingstijd nodig, wij vragen uw begrip hiervoor.