Hoofdgerechten

Hollandse kust tarbot

€ 55,00

Tarbot gelakt met vadouvan, diverse bloemkooltexturen met een
frisse salade, dragon vinaigrette, beurre noisette en limoen.

 


 

Vaassense forel & zwarte wintertruffel

€ 46,00

Zachte gegaarde forel met een crème van knolselderij en chavroux met een lauwwarme knolselderij salade met zwarte truffel en een jus van kummel.

  


  

Reegeit, pistache & ui

€ 62,00

Reegeit licht bereid met specerijen, pistache en gestoofde witte ui met sherry vinaigrette en een lichte reejus met aceto balsamico.

 


 

Anjou duif, schorseneer & hazelnoot

€ 44,00

Op het karkas bereide duif met gerookte en geglaceerde schorseneren, lichte jus van hazelnoot en een vinaigrette van nootmuskaat.

 


  

Rund, sambai & komijn

€ 55,00

Rund met diverse structuren van pastinaak, ingelegde Chinese kool met Sambai, crème van komijn en vinaigrette van chorizo.

 


 

Sommige van onze hoofdgerechten hebben een langere bereidingstijd nodig, wij vragen uw begrip hiervoor.