Menu

Flora & fauna


5-gangen € 148,00     |       6-gangen € 158,00

 


 

ZEEBAARS, KOMKOMMER & ZEEWIER

Licht gepekelde en gemarineerde zeebaars met texturen van komkommer, zeewier jus, ponzu-kaffir mousseline en koriander vinaigrette

 


 

BEEKRIDDER FOREL UIT VAASSEN

Op 42° graden bereide beekridder forel met licht gerookte yoghurt,
chlorofyl, kaffir, dille en een frisse cous cous salade

 


 

NOORDZEE SCHOL, RODE BIET & CITROENGERANIUM

Aan een zijde bereide schol met diversiteit en texturen van rode biet, dragon en kappertjes met aromatische slablaadjes en jus van citroengeranium

 


 

DUIF, BBQ & ZOMERKNOLSELDERIJ

Geroosterde duif, twee bereidingen van BBQ knolselderij, jus van
kruidnagel en cèpes met ingelegde paddenstoelen

 


 

Desserts

Diversiteit van smaken van dit moment…!

 Indien u het dessert in de menu’s wilt vervangen door kaas dan rekenen wij een supplement van € 14,50

 


 

Micri

€ 178,00

Natuur, Creatie, Ontdekking & Innovatie

 


 

Lunch

€ 95,00

Vier gangen uit het marktaanbod 

 


 

Het kan zijn dat bepaalde producten tijdelijk niet verkrijgbaar zijn in de kwaliteit die wij wensen, wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij serveren menu’s alleen als alle personen er aan deelnemen.
Wij verzoeken u voor uw medegast uw telefoon uit of op stil te zetten.