menu

Hoofdgerechten

NOORDZEE TONG, CITROEN & PETERSELIE…
Tong bereid met citroen, kappertjes, croutons en merg, zacht gegaarde peterselie mousseline, citroenpuree en een visjus met kruiden

NOORDZEE TARBOT, KROPSLA & CHORIZO…
Aan een zijde bereide tarbotfilet met vadouvan, knolselderij, lavasjus en frisse kropsla met chorizo  

MAÏS GEVOGELTE, WINTERTRUFFEL & LAPSANG SOUCHON …
Hollandse maïskip met wintertruffel, pastinaak en geroosterde ui met geglaceerde koolrabi, jus met lapsang souchon en kardemom    

FRANSE ANJOU DUIF, SCHORSENEER & PISTACHE…
Anjou duif met gebrande en gerookte schorseneren, pistache, rood fruit en rode biet met jus van specerijen  

HOLLANDSE REEGEIT, BRAAM & PAARSE WORTEL…
Hollandse reegeit met specerijen, braam, paarse wortel, BBQ spitskool en krachtige eigen jus    



Sommige van onze hoofdgerechten hebben een langere bereidingstijd nodig, wij vragen uw begrip hiervoor.

Adres

Kerkweg 1
8171 VT Vaassen
Tel: 0578 571 382

Social Media