menu

Hoofdgerechten


TARBOT, MORIELJE & CHAMPIGNON…
Aan een zijde bereide tarbot met licht gerookte spitskool en vadouvan met champignons en beurre noisette  

LAM, BAHARAT, BONENKRUID & ZWARTE KNOFLOOK …
Kamper lam bereid met specerijen, geroosterde ui, zwarte knoflook en bonenkruid met kort gestoofde tuinboontjes en eigen jus    

ANJOU DUIF, VADOUVAN & DADEL…
Duif bereid op 86°C met vadouvan, dadel, zoete aardappel en krachtige eigen jus met specerijen  

HOLLANDSE REEGEIT, HIBISCUS & RODE BIET…
Reegeit bereid met Indische specerijen, groentenpuree en geglaceerde worteltjes met eigen jus en Wintertexturen    



Sommige van onze hoofdgerechten hebben een langere bereidingstijd nodig, wij vragen uw begrip hiervoor.

Adres

Kerkweg 1
8171 VT Vaassen
Tel: 0578 571 382

Social Media