menu

Hoofdgerechten

FOREL, VENKEL, ZEEWIER & LIMOEN…
Langzaam gegaarde forel met venkel, geïmpregneerde komkommer, frisse aardappel, citroenmelisse en tuinkruiden met jus van zeewier en limoen

NOORDZEE SCHOL, VADOUVAN & LAVAS…
Aan een zijde gebakken Noordzee schol met knolselderij, champignon en vinaigrette van vadouvan en lavas  

KALFSZWEZERIK, KUMQUAT & CITROEN
Krokant gebakken kalfszwezerik met kumquat, wortel en lichte jus met combava en yuzu    

FRANSE ANJOU DUIF, SPECERIJEN & WORTEL…
Duif bereid met specerijen, diverse texturen van wortel, komijn en besengeh met eigen jus en verschillende specerijen  

HOLLANDSE REEBOK, AALBES & RODE BIET…
Met Indische kruiden bereide reebok, diverse bereidingen van biet, krachtige eigen jus, aalbessen coulis en frisse elementen    



Sommige van onze hoofdgerechten hebben een langere bereidingstijd nodig, wij vragen uw begrip hiervoor.

Adres

Kerkweg 1
8171 VT Vaassen
Tel: 0578 571 382

Social Media